Evropski kredit, pola milijarde evra

Bez autora
Jun 16 2013

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, koja učestvuje na Samitu u Bečićima, izjavila je da će Evropska investiciona banka odobriti Srbiji kredit od pola milijarde evra za razvoj malih i srednjih preduzeća.Tabakovićeva se na skupu sa govornice obratila svom kolegi, ministru finansija Mlađanu Dinkiću i rekla da je stigla vest da će Evropska investiciona banka odobriti kredit od 500 miliona evra za mala i srednja preduzeća.

Evropski kredit, pola milijarde evraEvropska investiciona banka Srbiji će odobriti kredit od pola milijarde evra za razvoj malih i srednjih preduzeća, izjavila je guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković.

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, koja učestvuje na Samitu u Bečićima, izjavila je da će Evropska investiciona banka odobriti Srbiji kredit od pola milijarde evra za razvoj malih i srednjih preduzeća.

Tabakovićeva se na skupu sa govornice obratila svom kolegi, ministru finansija Mlađanu Dinkiću i rekla da je stigla vest da će Evropska investiciona banka odobriti kredit od 500 miliona evra za mala i srednja preduzeća.

"To znači da se Srbiji veruje i da je Srbija povoljno mesto za ulaganje", naglasila je Tabakovićeva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik